Viktig information till företagets kunder

Det är med stor sorg vi måste meddela att en av våra största svenska pyrotekniker och entreprenörer är borta. Jonas Grahn avled den 16 januari i sviterna efter en kort tids sjukdom.

Trots intensiva behandlingar fortsatte Jonas att jobba hårt för det han brann för, som entreprenör och uppfinnare. Vi minns också en envis smålänning med en stor aptit på livet, en sprudlande positiv känslomänniska med ett enormt stort hjärta.

Företaget är fortfarande aktivt. Tyvärr kan vi inte ta några nya order eller beställningar, eftersom det i dagsläget inte finns någon som driver företaget för tillfället. Men för försäljning finns ett litet lager med konsumentfyrverkerier.

PYRO Smålands Krutbruk AB är Skandinaviens ledande tillverkare av pyroteknik, typ specialeffekter. Företagets pyroteknik används såväl civilt som militärt.

Bolaget importerar och försäljer även fyrverkeri till allmänheten och har specialdesignade servicearrangemang kring valborg och nyår.

Bolaget har även meriterande och licensierande kursverksamhet och kan dessutom skräddarsy pjäser efter kundens önskemål.